2e bureau

hallo allemaal!

nou mijn 2de gesprek gisteren ging erg goed, ze waren erg blij met me want ze zouden het binnenkort erg druk krijgen dus kom maar op met die gezinnen!
die avond hadden ze toevallig een borstvoedingscursus en daar mocht ik aan deelnemen dus dat was toppie en het was een leerzame avond! nu sta ik bij hun op de lijst dus zodra er een gezin voor me was zouden ze me bellen. helaas, vandaag was er nog niks dus weer een dagje thuis….lekker opgeruimd enzo maar wil nu wel weer wat doen!
Verder heb ik goed nieuws gekregen een vriendin van mij, Patricia, die komt per 1 feb bij mij in de flat wonen en dat wordt dus erg gezellig! zij heeft een appartement met een tuin dus das helemaal toppie…kan niet wachten hahaha
groetjes sabien

5 gedachtes over “2e bureau

 1. Hoi Sabien,
  Wat heb jij een lief hondje, zeg! En als ze echt zwanger is, heb je straks een kraamgezin aan huis. 😉
  Suc6 met je gesprek straks!
  Je web-log is erg mooi en mamma is blij dat het is gelukt met de foto’s.
  Dikke knuffel (ook voor Woezel) van je Binkie Niels

 2. heej lieverd

  leuke website heb je gemaakt 😉

  ik zal je siteje regelmatig bezoeken hoor
  nou spreek je gauw en dikke zoen uit arnhem XXX

 3. haaaij sabien tijd niet gesproken zeg er is veel gebeurd dit jaar
  maar wat een superr lief hond je heb jij zeg egd een poepie

  xxx natascha van leeuwen

 4. he bien, het wordt steeds leuker wat je allemaal met ons wil delen. ik moet nog wel even wennen aan al dat moderne gedoe. maar als je bij wil blijven dan ga ik maar mee in die toestanden. met liefde hoor! groeten en liefs van jan en celine. p.s. het is heel leuk om mee te genieten van je leven. pootje voor filmster woezel. :

Geef een reactie