de foto`s zijn gelukt!

Hallo allemaal!
het is gelukt dankzij Manon Vlug lukt het me om mijn fotos op mijn weblog te plaatsen. Dank je wel Manon!

Vandaag een rustige dag voor mij er is nog geen kraamgezin voor me maar heb zometeen wel een gesprek bij bureau 2, dus dat is spannend! wish me good luck!
Met woezel gaat het goed, naar mijn idee wordt ze al dikker maar wat je graag wil zien, zie je dan ook he! ze is vorige week naar de trimsalon geweest en ze is hartstikke mooi geknipt!

Hier was ze nog niet geknipt.


en hier wel, mooi he.
groetjes sabien

6 gedachtes over “de foto`s zijn gelukt!

 1. Hoi Sabien,
  Wat heb jij een lief hondje, zeg! En als ze echt zwanger is, heb je straks een kraamgezin aan huis. šŸ˜‰
  Suc6 met je gesprek straks!
  Je web-log is erg mooi en mamma is blij dat het is gelukt met de foto’s.
  Dikke knuffel (ook voor Woezel) van je Binkie Niels

 2. haaaij sabien tijd niet gesproken zeg er is veel gebeurd dit jaar
  maar wat een superr lief hond je heb jij zeg egd een poepie

  xxx natascha van leeuwen

 3. he bien, het wordt steeds leuker wat je allemaal met ons wil delen. ik moet nog wel even wennen aan al dat moderne gedoe. maar als je bij wil blijven dan ga ik maar mee in die toestanden. met liefde hoor! groeten en liefs van jan en celine. p.s. het is heel leuk om mee te genieten van je leven. pootje voor filmster woezel. :

 4. Hoi Sabien, ik heb je web-log weer met veel plezier gelezen!Ik ben blij dat je nog steeds kraamgezinnen krijg, want er moet natuurlijk wel brood op de plank komen!!!!!!!!!!!!En wat had je weer leuke fotootjes toegevoegd. groetjes van Jolet

 5. Hoi Sabien, ik heb je web-log weer met veel plezier gelezen!Ik ben blij dat je nog steeds kraamgezinnen krijg, want er moet natuurlijk wel brood op de plank komen!!!!!!!!!!!!En wat had je weer leuke fotootjes toegevoegd. groetjes van Jolet

Geef een reactie